Dr. Monica Pop. Vaccinul nu oprește boala. Un om vaccinat se poate contamina, dar face o formă mai ușoară

2 min read
Dr. Monica Pop. Vaccinul nu oprește boala. Un om vaccinat se poate contamina, dar face o formă mai ușoară

Vaccinarea nu va stopa răspândirea virusului, ci va face ca cei care vor contracta noul coronavirus să facă o formă mai ușoară, a avertizat medicul, vineri, Monica Pop, la Antena3.
În plus, potrivit sursei citate, dr.Monica Pop a afirmat că nimeni nu trebuie să pretindă că un vaccin este 100% sigur.
„Niciun medic de pe fața pământului nu poate să vorbească de siguranță în prezența unui medicament sau a unui vaccin. Cuvântul ‘siguranță’ nu are ce să caute aici, sub nicio formă, niciodată! Deci, asta știu foarte bine ei că nu există… A, sigur, că se poate întâmpla să fie eficient într-un procent foarte mare.
Cuvântul ‘siguranță’ nu există alături de un asemenea lucru. Apoi, aș vrea să știu cum scade circulația virusului dacă e un vaccinat. Pentru că dacă este un vaccinat înseamnă un singur lucru: că el se poate contamina, dar face o formă mai ușoară. Deci, vaccinul nu oprește boala”, a spus dr. Monica Pop, într-o intervenție telefonică la Antena3.
Reamintim că primele 10.000 de doze de vaccin au ajuns, vineri, în România. Vaccinarea începe în data de 27 decembrie, în 10 spitale de boli infecțioase din întreaga țară.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.