Dr. Vasile Astărăstoae, după consultarea a două surse oficiale: În SUA, în 7 luni pentru vaccinul anti-COVID s-au înregistrat mai multe efecte adverse decât pentru orice alt vaccin clasic cumulat în 20 de ani

2 min read
Dr. Vasile Astărăstoae, după consultarea a două surse oficiale: În SUA, în 7 luni pentru vaccinul anti-COVID s-au înregistrat mai multe efecte adverse decât pentru orice alt vaccin clasic cumulat în 20 de ani

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, fost președinte ale Colegiului Medicilor din România, a ajuns la două concluzii, cercetând sursele oficiale de informații privind pandemia, scrie pe blogul său.
El folosește sistemul de raportare al reacțiilor adverse la vaccin (VAERS) din SUA, un mecanism administrat de două agenții ale guvernului SUA, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA).
Conform acestui sistem, în „în 7 luni, pentru vaccinul anti-COVID s-au înregistrat mai multe efecte adverse decât pentru orice alt vaccin clasic cumulat în 20 de ani. De exemplu, s-au raportat peste 1500 de avorturi spontane postvaccin la femei, care într-o proporție de 91% nu aveau antecedente patologice”.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media
De asemenea, după ce a consultat platforma Ourworldindata, administrată de celebra Universitate Oxford, dr. Astărăstoae a ajuns la următoarele concluzii:
„1. Este posibil ca vaccinarea să nu fi influențat în mod semnificativ mersul pandemiei. Mai mult, situația epidemiologică din India și Iordania a fost și este mai bună decât în Israel și SUA. Pot exista mai multe explicații: fie eficiența vaccinului nu este cea prognozată, fie perioada de protecție este mai mică de 6 luni, fie vaccinul este ineficient față de varianta delta, care a devenit dominantă în aceste țări. De remarcat că, în perioada de vârf, India a avut un număr de cazuri și de decese la mai puțin de jumătate comparativ cu Israel și SUA (India – 3,01 decese /milion locuitori la 21 mai 2021, Israel – 7,38 decese/milion locuitori la 25 ianuarie 2021, SUA – 10,27 decese/milion locuitori la 14 ianuarie 2021).
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media
2. Vaccinații se pot infecta,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.