Dr. Vasile Astărăstoae se declară solidar cu Dr. Flavia Groșan, dacă aceasta va fi sancționată de Colegiul Medicilor: Mă ofer, pro bono, să fiu expertul Dvs

2 min read
Dr. Vasile Astărăstoae se declară solidar cu Dr. Flavia Groșan, dacă aceasta va fi sancționată de Colegiul Medicilor: Mă ofer, pro bono, să fiu expertul Dvs

Cunoscutul medic și profesor universitar ieșean, dr. Vasile Astărăstoae, s-a oferit s-o ajute pe doamna doctor Flavia Groșan, dacă se va ajunge să fie sancționată de Colegiul Medicilor.
„Curaj și încredere. Dacă Colegiul vă sancționează, decizia poate fi contestată în Contenciosul Administrativ. I-am comunicat doamnei doctor Pantis că dacă se ajunge la o astfel de situație mă ofer, pro bono, să fiu expertul Dvs. în probleme de etică medicală. Bineînțeles dacă Dvs. acceptați. Fără falsă modestie, am și expertiza și experiență în acest domeniu”, a scris el, ca reacție la o postare a dr. Groșan.
Reamintim că Flavia Groșan a fost chemată la o Colegiul Medicilor din Bihor, după ce a devenit public că tratează, cu succes, pacienții de covid cu altă schemă decât cea oficială.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.
Mulțumesc.
Mihai ȘomănescuPublisher R3Media

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.