Dumitrina Mitrea: Intrarea europarlamentarilor AUR în grupul ECR arată că suntem pe drumul cel bun

1 min read

În urma alegerilor din 9 iunie, AUR a trimis în Parlamentul European șase europarlamentari: Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu și A.S. Sturdza Șerban Dimitrie. Toți aceștia – cu excepția lui Cristian Terheș, care era deja membru ECR, au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), potrivit unui comunicat al partidului AUR, iar acest fapt este văzut de către deputata Dumitrina Mitrea ca o dovadă că Alianța pentru Unirea Românilor se află pe drumul care trebuie. ECR este cel mai important grup conservator din Parlamentul European.

Europarlamentarii AUR speră astfel ca, alături de celelalte guverne conservatoare din ECR, să asigure prosperitate națiunilor europene şi să oprească ideea unui suprastat federal european.

Cu acest prilej, Dumitrina Mitrea a publicat un mesaj de susținere pentru cei șase europarlamentari:

„Un pas important pentru AUR! Intrarea în grupul ECR, al treilea grup politic din Parlamentul European este un fapt că Alianța pentru Unirea Românilor este pe drumul care trebuie.

Un drum construit timp de 3 ani, care va aduce beneficii atât partidului cât și solidității grupului la nivel european. AUR – un partid care va apăra națiunile suverane din Europa!”, a scris deputata pe pagina sa de Facebook.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.