Dumitru Viorel Focșa, AUR: Ce au făcut serviciile pentru a opri defișările ilegale?

2 min read
Dumitru Viorel Focșa, AUR: Ce au făcut serviciile pentru a opri defișările ilegale?

Unii iau foc când este vorba de stins cazurile nerezolvate. De ce nu se admite imixtiunea serviciilor (folosirea probelor culese de serviciile secrete) doar în cazul subminarii interesului național sau al trădărilor?

Deputatul Dumitru Viorel Focșa contactat de redacția 60m.ro a declarat „Dacă orice proba obținută de serviciul respectiv oprește o acțiune de interes strategic sau economic care aduce prejudicii națiunii implicit României, care este problema justiției? Ori, cumva, avem așa mulți oameni în justiție care țin cu „lupii”… nu cei dacici, ori sunt temeri că justiția poate fi controlatã de alții din servicii”.

Deputatul AUR spune că „O întrebare care ne-o punem cu toții este: ce au făcut serviciile din județele unde jaful pe păduri este atât de mare? Pentru cine lucrează serviciile în județul Suceava dacă patriotul activist Daniel Bodnar este atacat săptămânal în ultimele 3 luni?”

Dumitru Viorel Focșa spune că AUR va lupta în parlament că această stare de lucruri să se schimbe.

„România trebuie să fie capabilă să prevadă orice pericol de oriunde ar veni acesta. Pierderea pădurilor seculare trebuia să fie pe agenda CSAT de mulți ani dar cei care ne-au condus, defapt aveau agenda ALTORA mai importantă decât agenda națională Justiția va fi chemată să elucideze și acest caz atât de important pentru noi că țară: stoparea defrisarii pădurilor noastre de către austrieci!” declară deputatul Dumitru Viorel Focșa pentru redacția 60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.