Dumitru Viorel Focşa(AUR) – Referendum local pentru demiterea primarului din Constanța, Vergil Chițac. Destructurați camarila lui Cîțu!

3 min read

Oamenii care au aruncat România într-un haos sanitar, politic și economic, unic după 1989, pleacă acasă. Cel puțin așa ar trebui, să plece acasă, iar unii dintre ei, direct la Parchet, spune Dumitru Viorel Focșa, deputat AUR.

Florin Cîțu și PNL au reușit prin guvernarea proastă să aducă țara într-o situație foarte rea prin politicile inițiate împotriva românilor. Liberalizarea pieței de energie și eșecul campaniei de vaccinare sunt doar câteva dintre exemplele de politici împotriva oamenilor. În spate, stau multe alte decizii luate fără bază legală, sfidând până și Constituția României.

„Se poate observa că #echipacâștigătoare se agață cu orice preț de scaune, în fapt, de privilegii. Este limpede că țara nu mai poate fi guvernată de aceleași personaje care au prăbușit-o. Tot așa, administrațiile locale din toată țara nu mai pot fi administrate de oameni care, după modelul #Cîțu, își bat joc de comunele, orașele, municipiile și județele pe care le conduc.

La Constanța am început destructurarea camarilei lui Florin Cîțu printr-un demers legal și moral: suspendarea primarului liberal, Vergil Chițac, membru al #echipeicâștigătoare.

În doar un an de la învestirea acestui primar, municipiul Constanța arată mai rău ca după cei 20 de administrație PSD.

Ales de doar 10% dintre constănțenii cu drept de vot, ca mare speranță a relansării cetății tomitane, cea mai mare realizare a mandatului primarului liberal este incendiul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, în urma căruia 11 familii sunt nevoite să își îngroape copiii, părinții sau bunicii. 

Orice zi cu Vergil Chițac este o catastrofă pentru Constanța, așa cum orice zi cu #echipacâștigătoare la nivel guvernamental este un dezastru pentru țară.

Noi, parlamentarii AUR, am rezolvat a doua problemă. Tot noi, parlamentarii de Constanța, ne vom ocupa și de prima.

Astfel, la nivelul municipiului Constanța am demarat o campanie de strângere de semnături în vederea organizării unui Referendum local pentru demiterea primarului Vergil Chițac.”, susține Dumitru-Viorel Focșa.

Recent, am chemat lângă noi toate partidele parlamentare care sunt reprezentate și în Consiliul Local, PSD și USR. Consider că interesul politicianist, ce se traduce prin voturi, trebuie să treacă în plan secundar în fața interesului comunitar, ce se traduce printr-o guvernare locală performantă și responsabilă. Așa cum toate partidele s-au unit pentru ca Guvernul Cîțu se plece, așa trebuie să se unească și pentru ca edilii din spatele lui Superman second hand să plece.

Așadar, la Constanța AUR a început destructurarea camarilei lui Cîțu. Așteptăm lângă noi PSD, USR, dar și pe adevărații liberali care pun capul în pământ din cauza „realizărilor” #echipeicâștigătoare. 

Parafrazând refrenul din decembrie 1989, „azi în Timișoara, mâine în toată țara”, sper ca modelul constănțean să fie preluat în toate județele unde #teamCîțu își demonstrează „competența” astfel încât, nu peste multă vreme, să putem spune: „azi în Constanța, mâine în toată în țara.”, mai spune Dumitru Focșa.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.