După 2 ani de critici și acuzații, Klaus Iohannis susține că PSD este un bun partener de coaliție – CRITICII.RO

1 min read
După 2 ani de critici și acuzații, Klaus Iohannis susține că PSD este un bun partener de coaliție – CRITICII.RO

Preşedintele României susține că PSD,PNL și UDMR au guvernat foarte bine România, iar criza energetică nu a sărăcit populația României. Klaus Iohannis a afirmat că este fericit că România este guvernată de PSD, PNL și UDMR.

Iată ce a spus șeful statului: „Acest Guvern are o majoritate solidă în Parlament şi am evitat să intrăm în recesiune, am reuşit să trecem până acum cu bine prin toate crizele care au venit peste noi. Criza energetică nu a dus la sărăcirea populaţiei României. În continuare putem să ne încălzim casele, putem să aprindem lumina şi acest lucru nu a fost chiar aşa de la sine înţeles”

PSD s-a metamorfozat, pentru Klaus Iohannis, de la un partid care, „în ciuda încercărilor disperate de a-şi cosmetiza imaginea, rămâne acelaşi partid nereformat şi toxic”, la o formaţiune care poate lua decizii mature în interesul românilor.

Pe 24 noiembrie 2020, şeful statului îi îndemna pe români să nu voteze PSD la alegerile parlamentare. Social-democraţii au început să fie priviţi de preşedintele Iohannis ca o soluţie pentru guvernarea ţării.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.