După eșecul de la parlamentare, Cristian Diaconescu a fost propulsat președinte PMP – ROPRES.RO

2 min read
După eșecul de la parlamentare, Cristian Diaconescu a fost propulsat președinte PMP – ROPRES.RO

Cristian Diaconescu este noul președinte ale PMP. Nici un alt candidat nu s-a anunțat la conducerea partidului, deci alegerea a fost destul de ușoară.

Cristian Diaconescu a fost ținut pe margine până nu s-a mai putut. Acum el preia conducerea partidului PMP într-o perioadă extrem de dificilă al existenței sale și în care va trebui să demonstreze că merită din nou un loc în parlamentul României… dar asta abia prin anul 2024.

Cristian Diaconescu a fost stabilit de către congres și candidatul la funcția de președinte al României. Cam devreme, dar uneori este bine să o iei ușor și din timp.

Însă până atunci este o cale lungă. Cristian Diaconescu este primul candidat anunțat de către un partid politic. PNL, PSD, UDMR, USR și AUR nu și-au anunțat încă aleșii.

“Am văzut şi eu mica propagandă anterioară acestui congres. Ne-am întrunit aici să ne punem de acord în legătură cu ce facem în continuare, în legătură cu solidaritatea noastră, în legătură cu coeziunea noastră. Nu ne-am întâlnit aici să ieşim la tarabă pentru un alt partid politic. E o discuţie separată, e o discuţie care nu poate lipsi atunci când se identifică valori comune ce pot fi împărtăşite la un moment dat, este o discuţie care este natural să se poarte pentru că solidaritatea şi coeziunea pe partea dreaptă susţinută şi de Eugen (n.r. – Tomac) şi de conducerea partidului a fost transmisă ca mesaj tuturor. Vă las pe dumneavoastră să decideţi ce fel de răspuns s-a primit. Dar în acest moment este vorba despre noi prin noi înşine, dacă cineva din partea dreaptă recunoaşte acest adaggio”, a declarat Diaconescu.

Acesta se referă la informațiile lansate în spațiul public și care dădeau ca sigure absorția partidului de către PNL.

 » citește articolul pe www.ROPRES.RO

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.