„L-am blocat la măsuță ca să nu muște alți copii”. Soluția unei educatoare pentru un copil de 2 ani la o grădiniță din București

2 min read
„L-am blocat la măsuță ca să nu muște alți copii”. Soluția unei educatoare pentru un copil de 2 ani la o grădiniță din București

Copil de 2 ani, izolat și blocat la o măsuță pentru că ar fi mușcat alți copii
Totul s-a petrecut la grădinița privată „Centrul educațional Babylove” din sectorul 6 al Capitalei. Lavinia Maria Trandafir, mama băiețelului de 2 ani pe nume Patrick, povestește furioasă pe Facebook cum acesta a fost umilit de educatoare. Copilul, care este hiperactiv și are și strabism, a fost izolat și blocat la o măsuță pentru că ar fi mușcat alți copii!

Foto: facebook.com/seraphine.nymphetamine
„Am crezut că poate sunt o mamă panicată. Am crezut că fiind primul meu copil, exagerez. Are doi ani și 3 luni, aproape. Și da, «teribila vârstă de 2 ani» nu l-a ocolit. Frustrări, tantrumuri, tăvăleli, mușcături, plânset. Este un copil hiperactiv, dar inteligent. Spune tot ce vrea, tot ce nu vrea. De două seri tot repetă «nu ieșim, nu ieșim», «stai la masă, nu ieși», «stai la locul tău»”. Am crezut că sunt doar cuvinte. Ei bine, nu. Puse cap la cap, copilul meu de fapt, îmi transmitea lucruri. Copilul era efectiv pus la măsuță și ieșirea îi era blocată, astfel încât să nu poată ieși de acolo”, a scris mama lui Patrick într-o postare pe Facebook.
Ce argument a avut educatoarea
Educatoarea i-a spus mamei lui Patrick că n-a avut de ales și că a considerat că aceasta este cea mai bună soluție că cel mic să nu îi mai muște pe ceilalți copii. Ba chiar i-a trimis femeii poze cu Patrick izolat la o măsuță de restul colegilor, explicându-i ce s-a întâmplat.
„Argument: «ne este drag Patrick, dar nu am avut de ales, să nu cumva să muște copiii.» Păi eu să fiu în locul lui, i-aș musca de cum i-aș prinde, dacă m-ar ține izolat”, a mai scris mama băiețelului.
Citește și: O fetiță de 4 ani a ajuns inconștientă la spital după ce ar fi mâncat săpun la grădiniță
Femeia mai spune că Patrick sigur a suferit o traumă în urmă a ceea ce i s-a întâmplat la grădiniță: „Privirea lui,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.