Editura INTUITEXT este câştigătoare cu manualele de Informatică, Limba și literatura română, Matematică, Biologie și Geografie, pentru clasa a V-a!

1 min read
Editura INTUITEXT este câştigătoare cu manualele de Informatică, Limba și literatura română, Matematică, Biologie și Geografie, pentru clasa a V-a!

Vă informăm cu fericire şi entuziasm că suntem câștigători cu manualele INTUITEXT de Informatică, Limba și literatura română, Matematică, Biologie și Geografie, pentru clasa a V-a! Manualele Intuitext pentru clasa a V-a au următoarele puncte forte:

sunt manuale care formează și nu doar informează;
sunt manuale concepute pentru toate categoriile de elevi, toate categoriile de profesori;
prezintă o structură foarte clară pentru fiecare lecție: moment de captare a atenției, explicații, exerciții care asigură fixarea noțiunilor;
sunt manuale clare, atractive, moderne și cu un conținut care îi determină pe elevi să creeze legături între noțiuni, să își dezvolte gândirea critică și analitică.

Manualele pot fi regăsite atât în variantă tipărită, cât și în variantă digitală! Conținutul educațional în varianta digitală cuprinde:

paginile de conținut, similare cu varianta tipărită a manualului;
imagini, animații și filme;
jocuri, simulări, experimente, exerciții, rezolvare de probleme.

Vom reveni cu mai multe detalii și informații pe tot parcursul procedurii de licitație și selecție a manualelor de clasa a V-a.Vă mulţumim pentru încredere şi vă garantăm în continuare calitatea lucrărilor INTUITEXT:

Materiale didactice valoroase pentru elevi;
Sprijin eficient în procesul de predare pentru cadrele didactice!

Aflaţi mai multe despre manualele INTUITEXT de clasa a V-a:  https://www.intuitext.ro/manuale-2022

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.