Editura INTUITEXT vă prezintă noul manual pentru LIMBA și LITERATURA ROMÂNĂ, clasa III-a!

3 min read
Editura INTUITEXT  vă prezintă noul manual pentru LIMBA și LITERATURA ROMÂNĂ, clasa III-a!

Realizat de o echipă de autori cu o experiență didactică bogată – Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel – manualul de Limba și literatura română reprezintă un instrument de studiu ce încurajează curiozitatea nativă a copiilor și plăcerea de a descoperi limba și literatura noastră.
Manualul de Limba și literatura română, clasa a III-a, propune o învăţare centrată pe elev, concepută ca o experienţă personală la care elevul este participant activ, putând să învețe, să exploreze, să se joace, să descopere și să evolueze.
„Am scris un manual care respectă cerințele cerute de acest produs cultural: organizare, metodică, echilibru, estetică, acord cu teoriile despre învățare. Cunoaștem și iubim copiii și am scris un manual: ludic, pozitiv, motivant, provocator, adecvat vârstei copiilor, adaptat momentului în care ei trăiesc.”  – Autorii
DESCOPERIȚI MANUALUL TIPĂRIT INTUITEXT

DESCOPERIȚI MANUALUL DIGITAL INTUITEXT

Descoperiți povestea manualului prin acest infografic:

PREZENTARE GENERALĂ:
Din perspectiva integrată, regăsită în programa școlară, manualul Intuitext propune activităţi prin care se realizează conexiuni și cu alte discipline: ştiinţele naturii, matematică, muzică, arte plastice, educaţie civică.
Manualul este conceput într-un singur volum de 160 de pagini.
Alegeți manualul INTUITEXT și primiți GRATUIT Pachetul Învățătorului, care cuprinde:

Acces la ScoalaIntuitext.ro, în zona de resurse educaționale online (filme de predare, teste de evaluare: inițiale, sumative și finale, jocuri de exersare);
Ghidul Învățătorului (planificarea și proiectarea unităților);
Fișe de lucru (ortograme, elemente de geometrie, înmulțirea și împărțirea, numerația, probleme cu cele 4 operații aritmetice, fracții recapitulare, probleme);
Activități educaționale pentru clasa a III-a;
Amenajarea clasei;
Adeverința de utilizator al produselor Intuitext;
Un abonament Didactic Premium, valabil 3 luni.

DOVEZILE CALITĂŢII
De ce să alegeţi manualul Intuitext?
Varianta tipărită este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor şi un tipar de bună calitate.
Manualul respectă programa școlară, având ca scop dezvoltarea progresivă a competențelor specifice, precum și a celor transversale, necesare în viaţa cotidiană, încurajând creativitatea, gândirea critică și dezvoltarea puterii de decizie.
Varianta digitală
Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe.
Manualul digital permite elevului să învețe în propriul ritm, urmând un parcurs personalizat, marcat de posibilitatea revenirilor succesive și de tratarea într-o ordine proprie a conținuturilor abordate. De asemenea, promovează feedback-ul imediat, dar și posibilitatea unei evaluări obiective.
Alte motive pentru care merită să alegeți manualul INTUITEXT:
Este un manual deschis către lume și viață, tratează conținuturile  inter, pluri, transdisciplinar! Ține cont de legile învățării şi se adresează intereselor multiple ale copiilor.
Este un manual organizat, ce formează copii capabili de sinteză!
Accesul la conţinutul textelor cu instrumente ale muncii  intelectuale: organizatori grafici, tehnici de lectura activă, procedee de revenire asupra textului citit şi de recăutare a unor informaţii!
Este un manual care omagiază  frumusețea și utilitatea limbii noastre!
De ce sa înveţe adjectivul?!

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.