Educatoarea mi-a pierdut fiul de 5 ani într-o vizită la muzeu cu clasa. Am chemat poliția!

2 min read
Educatoarea mi-a pierdut fiul de 5 ani într-o vizită la muzeu cu clasa. Am chemat poliția!

Fiul meu putea să moară într-o excursie cu clasa!
Era o zi obișnuită pentru Lindsey Chamberlain, o mămică din Statele Unite, care tocmai fusese de acord să își lase copilul de 5 ani într-o excursie de o zi cu grupa, la un muzeu. Când a mers la grădiniță ca să îl ia pe cel mic acasă, a intrat în panică în momentul în care a văzut că acesta nu se află printre copiii care coborâseră din autocarul care tocmai pleca gol din fața grădiniței. Așa că a întrebat-o pe educatoare unde este băiatul ei. Femeia i-a răspuns că nu știe unde este copilul și că nu are idee dacă încă este în autocar sau dacă l-au uitat la muzeu. Disperată, mama a sunat la poliție.

„Educatoarea mi-a spus că nu îl găsește pe George. Nici măcar nu știa dacă era în autocar sau încă la muzeu”, povestește mama pentru The Sun. Câteva zeci de minute mai târziu, George a fost găsit într-un centru de agrement din apropierea muzeului. Mămica spune că nu are de gând să își mai trimită copilul la grădinița respectivă și acuză cadrele didactice de neglijență.
Citește și: Mi-am pierdut singurul copil, dar voi fi întotdeauna mama lui
„S-ar fi putut întâmpla orice. Nu avea nici cea mai vagă idee unde era fiul meu. Din punctul meu de vedere, este o lipsă totală de responsabilitate din partea instituției de învățământ, așa că am decis să îmi retrag copilul de acolo până când nu voi avea garanția că va fi în siguranță. Niciodată nu am fost atât de speriată, furioasă și supărată în același timp”, a mai declarat mama lui George, care mai spune că a mai trăit aceeași spaimă și când l-a adus pe lume pe cel mic.
„George era să moară la naștere.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.