Ela Crăciun și-a ales copilul preferat de 1 iunie

2 min read
Ela Crăciun și-a ales copilul preferat de 1 iunie

Gestul mamei lor i-a surprins de-a dreptul pe Alex (17 ani), Alesia (11 ai) și Nicho (4 ani), care dintotdeauna au făcut un obicei din a-și întreba mama care dintre ei este de fapt preferatul ei. De această dată răspunsul Elei Crăciun i-a lăsat pe micuți fără cuvinte, pentru că gestul prezentatoarei a fost cât se poate de grăitor. ,,Mereu mă întreabă pe cine iubesc mai mult, așa că de ziua copilului le-am dezvăluit care dintre ei mi-a cucerit iremediabil inima.”, a declarat Ela Crăciun.
Prezentatoarea și realizatoarea tv a pregătit un coșuleț special, pe care și-a invitat copiii să îl deschidă rând pe rând. În momentul care cei mici l-au deschis au fost încântați să își vadă propria imagine reflectată în oglinda aflată în interior și au aflat astfel că toți sunt preferații mamei lor, în egală măsură.
Într-o scrisoare deschisă adresată copiilor săi pe pagina sa oficială din social media, Ela Crăciun nota: ,,Copilul meu ×3, ești darul cel mai prețios pe care l-am primit de la viață și îți mulțumesc pentru că m-ai ales să îți fiu mamă. (…) Uneori, poate simți că sunt prea dură sau că îți cer prea mult. Nu știu dacă ți-am spus vreodată, dar în fiecare decizie pe care o iau sunt mânată de iubirea pe care ți-o port, de dorința de a te vedea fericit, de a te proteja și de a te ajuta să-ți împlinești visele. Astăzi, de ziua ta,  copilul meu, vreau să îți mulțumesc pentru toate lecțiile pe care mi le-ai dat. Promit să îți ofer libertatea de a face greșeli și să îți împărtășesc din experiența mea, ca tu să nu te lași doborât de nimic, niciodată.”, a scris emoționată Ela Crăciun.
O prezență mereu activă atât pe sticlă, cât și în mediul online,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.