Elena, fetița de 10 ani a unor români din Germania, a câștigat Das Supertalent. Ce voce incredibilă!

2 min read
Elena, fetița de 10 ani a unor români din Germania, a câștigat Das Supertalent. Ce voce incredibilă!

Cine este Elena Turcan, fetița din România care a câștigat concursul Das Supertalent din Germania
La doar 10 ani, Elena Turcan a cucerit atât juriul, cât și publicul celebrei emisiuni de talente difuzată de RTL, „Das Supertalent”. Micuța a câștigat finala săptămâna trecută, primind ovații în picioare din partea spectatorilor.

Foto: facebook.com/DasSupertalent.RTL
Elena a fost chiar primul concurent care a urcat pe scenă, în față juriului, când au început preselecțiile pentru sezonul cu numărul 15 al emisiunii „Das Supertalent”. Copila din România i-a făcut să plângă pe jurați în momentul în care a interpretat „O mio babbino caro”, de Giacomo Puccini, din opera „Gianni Schicchi” și a fost concurență care a primit buzz (butonul de aur), ajungând direct în finală. Jurații au fost atât de impresionați de vocea ei, încât au crezut, inițial, că face playback.

În finala de săptămâna trecută Elena a cântat „Ave Maria” și a obținut 265 dintre voturile publicului, fiind astfel desemnată câștigătoare. Părinții fetiței, Gabriel și Laura Turcan, care au emigrat în 2002 din Germania, sunt tare mândri de Elena, care și-a arătat tamentul de când era mic copil: „Fredona de copil şi toată lumea când o auzea spunea: locul Elenei e pe scenă”, a mărturisit mama fetiței, potrivit adevărul.ro.

Elena, care mai are o sora și un frate mai mari, merge la școala primară la Idar-Oberstein, orașul unde locuiește familia ei. Ea mai este înscrisă și la școală de muzică a profesoarei Eleonora Gornaia, care se află tot în Idar-Oberstein, unde cântă și la pian, conform libertatea.ro.

Surse: adevărul.ro, libertatea.ro, realitatea.net

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.