Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu s-au infectat cu Covid și sunt internați în spital. Ambii fac perfuzii, deși sunt vaccinați, iar artista spune că și ceilalți pacienți din salon sunt imunizați

2 min read
Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu s-au infectat cu Covid și sunt internați în spital. Ambii fac perfuzii, deși sunt vaccinați, iar artista spune că și ceilalți pacienți din salon sunt imunizați

Elena Merişoreanu este internată după ce a fost infectată cu coronavirus. Cântăreața este vaccinată cu ambele doze de la Pfizer.
Cântăreața a povestit că totul a debutat cu durere in gât, apoi cu tuse accentuată. Simptomele s-au agravat și și-a dat seama că s-ar putea să nu fie o simplă răceală. A mers la spital, acolo unde a fost confirmată cu coronavirus, scrie RTV.
Aceasta a povestit că și restul pacienților cu care se află în salon, infectați la rândul lor cu coronavirus, sunt vaccinați.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Sorin Oprescu, internat în spital cu Covid-19
Medicul Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, este internat la Matei Balș. Acesta s-a infectat cu coronavirus, deși este vaccinat cu ambele doze. România TV susține că fostul edil este în acest moment în perfuzii, însă că starea lui este una stabilă.
Coronavirusul nu este singura problemă pentru Sorin Oprescu. Magistrații se vor pronunța pe data de 23 septembrie dacă dosarul mitei lui Sorin Oprescu va ajunge la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru clarificarea unei chestiuni de drept sau dacă procesul intră în faza dezbaterilor pe 14 octombrie.
Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.
Curtea de Apel București a amânat, joi, pronunțarea pe acest capăt de cerere pentru data de 23 septembrie, mai precizează RomâniaTV.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.