Elena Udrea cere să fie lăsată în libertate pentru că vrea să rămână din nou însărcinată

2 min read
Elena Udrea cere să fie lăsată în libertate pentru că vrea să rămână din nou însărcinată

Elena Udrea, în plină procedură de a rămâne din nou însărcinată!
Potrivit ultimelor informații din sala de judecată de la Instanța Supremă, Elena Udrea cere să fie lăsată în libertate întrucât se află în plină procedură de a rămâne însărcinată. Udrea ar urma să prezinte judecătorilor dovada corespondenței între ea și o clinică din Grecia, la care merge pentru tratamente de specialitate, conform Antena 3.

Foto: facebook.com/EUdrea
Elena Udrea spune că este încrezătoare și că, în ciuda faptului că Direcția Națională Anticorupție insistă cu măsura controlului judiciar asupra să, speră să fie lăsată în libertate pentru a-și crește fetița și pentru a-i putea dărui acesteia un frățior sau o surioară.
„Cred că trebuie să fie și o chestie de logică. Judecătorii analizează, într-o astfel de situație, persoană inculpată. Cineva care s-a întors de bunăvoie, având trei dosare pe rol, care a venit special să se judece aici, și cu o mulțime de declarații că vreau să îmi cresc copilul în țară, vreau să stea copilul aici, unde este familia lui. Și eu cred că singură șansă să nu fug în lume cu ani de condamnare după mine este să stau aici, să mă lupt și să obțîn achitările pe care cred că legea mi le îngăduie, cred că astea trebuie să fie argumentele care trebuie să îi convingă pe judecători”, a mărturisit Elena Udrea cu puțin timp înainte să între în sala de judecată, potrivit Antena 3.
Citește și: Vedeta Pro TV este însărcinată cu gemeni! Uite cum a dat vestea
Udrea a fost condamnată, în prima instanță, la 8 ani de închisoare în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din 2009, pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor. Ea a susținut în instanță că îndepărtarea sa de lângă copil, pe o perioadă de 8 ani,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.