Elev bătut cu pumnul și scuipat în tramvai de un bărbat care a vrut să îi verifice biletul de călătorie!

1 min read
Elev bătut cu pumnul și scuipat în tramvai de un bărbat care a vrut să îi verifice biletul de călătorie!

Un elev de 17 ani din Arad a sunat la 112 după ce a fost agresat în tramvai de un bărbat care i-a solicitat biletul de călătorie. A fost trimis un echipaj al Jandarmeriei, care a răspuns apelului în câteva minute și a prins suspectul la scurt timp după. 
„Bărbatul a devenit violent, l-a scuipat şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feţei, după care a fugit într-o direcţie necunoscută. Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv şi l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forţelor de ordine, el a luat-o la fugă, ignorând somaţiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp şi condus la sediul Poliţiei”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.
Elevul a povestit că se afla în tramvai alături de sora sa, când de el s-a apropiat un bărbat care i-a cerut la control biletul de călătorie. Adolescentul a precizat că are abonament de elev şi i-a cerut bărbatului, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, să se legitimeze. Suspectul de 34 de ani a fost prins la scurt timp după și este acum cercetat pentru „lovire sau alte violenţe”.
Citește și: Violența extremă filmată la un loc de joacă: un bărbat din Hunedoara a agresat doi copii

Surse: ProTV, Realitatea, Antena3

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.