Elev de clasa a III-a bătut de mama unui elev de față cu învățătoarea

2 min read
Elev de clasa a III-a bătut de mama unui elev de față cu învățătoarea

Un elev de clasa a III-a a fost bătut de mama unui alt elev
Din datele oferite de „Portal SM”, incidentul s-a petrecut ieri, la o școală din Mădăraș, județul Satu Mare, unde un elev de clasa a II-a a rupt unghia unei colege. În urma acestui eveniment, fratele fetei, elev în clasa a III-a, a reacționat și l-a lovit pe băiatul care a rupt unghia surorii sale.
După ce a fost bătut de elevul de clasa a III-a, elevul aflat în clasa a II-a i-a povestit mamei sale ce a pățit. Aceasta a mers la școală, l-a căutat pe elevul de clasa a III-a care i-a lovit fiul și l-a bătut în prezența învățătoarei. Ulterior, femeia l-ar fi amenințat și că îl va bate cu biciul. 

Potrivit sursei citate, mama elevului de clasa a III-a bătut de mama unui elev de clasa a II-a de față cu învățătoarea a precizat că a depus o plângere la poliție și că se va adresa și Serviciului de Medicină Legală: 
„Am depus plângere la Poliţie, urmează să mai mergem la Serviciul de Medicină Legală. Nu este normal ca un copil să fie lovit de un alt părinte în incinta şcolii, de faţă cu cadre didactice.”
Conform aceleiași surse, mama care l-a bătut pe elevul de clasa a III-a nu se află la primul asemenea gest, povestindu-se că mai demult ar fi lovit un elev cu capul de tablă.
Poliția a început să cerceteze ce s-a întâmplat de fapt la școala din Mădăraș pentru ca persoanele vinovate să poată fi trase la răspundere. 
Surse: portalsm.ro, obiectiv-sm.ro
Sursă poză principală: istockphoto.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.