Energie și flexibilitate la superlativ

2 min read
Energie și flexibilitate la superlativ

Bien Plus Energy Stick – Pentru un boost de energie
Fără zahăr, formula BienPlus Energy Stick conține un complex de 2 aminoacizi, cafeină și 4 vitamine care susținactivitățile desfășurate din orice moment al zilei. Forma plicului este practică, cu administrare ușoară și rapidă(direct pe limbă) și un gust plăcut.
Ostart Complex Ca + Mg + Zn + Se + D3 – Suport în starea de bine
Conține o combinație echilibrată de minerale, oligoelemente și vitamina D3. Aportul acestora este esențial înmenținerea stării generale de bine a organismului, în perioada de creștere la copii și adolescenți, precum șipentru susținerea capacității de efort și a refacerii organismului în perioadele de convalescență.
Fleximobil Articulații aromă de ananas – Menține mobilitatea articulațiilor
Soluția optimă pentru articulații sănătoase, pe bază de glucozamină, component esențial al cartilajuluiarticular, extract de gheara diavolului bogat în harpagozide și vitamina C, cu efect rapid. Gust plăcut deANANAS.
Fleximobil plasturi – Pentru ameliorarea durerii localizate
Plasturele Fleximobil este un plasture hidrogel cu acțiune dublă de răcire și încălzire, pentru durerile localizateîn orice parte a corpului. Contribuie la stimularea circulației sanguine în zona afectată pentru ameliorareadurerii pe durată îndelungată. Sunt siguri, ușor de aplicat și ușor de îndepărtat, fără să lase urme lipicioase.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online: www.shopfiterman.roUrmărește-ne și pe rețelele sociale: @FitermanPharma

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.