Eroina zilei: o adolescentă salvamar ajută o femeie să nască la piscina locală

2 min read
Eroina zilei: o adolescentă salvamar ajută o femeie să nască la piscina locală

O femeie aflată în ultima lună de sarcină s-a dus să se relaxeze la o piscină
Luna trecută, într-o zi de weekend, Tessa Rider și soțul ei, Matthew Jones, s-au dus la piscina YMCA din Longmont, Colorado. Tessa era în a noua lună de sarcină, iar Matthew a povestit, pentru „Good Morning America” (GMA), că aceasta suferea din cauza disconfortului provocat de faptul că bebelușul exercita presiune asupra unui nerv din zona șoldului. În aceste condiții, viitoarea mamă se simțea mai bine când stătea în apă: 
„În acea săptămână, ne-am gândit de vreo trei ori: „în sfârșit, bebelușul nostru se va naște.” Dar nu s-a întâmplat asta. Nu știam când va veni pe lume, era incertitudine. Singurul lucru pe care îl puteam face era să ne străduim să-i asigurăm cât mai mult confort soției mele, așa că ne-am dus de mai multe ori la piscină.”
A intrat în travaliu în ziua în care își petrecea timpul la piscină
În ziua în care Tessa și Matthew erau la piscina YMCA, salvamarul de serviciu era Natalie Lucas, o adolescentă de 18 ani. Ea a fost acolo în momentul în care a sesizat că Tessa avea nevoie de ajutor, soțul acesteia spunându-i că bebelușul urma să se nască. 
Pentru sursa citată, Natalie a precizat: „Tessa avea o baghetă de spumă și încerca să mai scape de presiunea resimțită, iar ulterior a început să se târască pentru a încerca să iasă din piscină… atunci mi-am dat seama că trebuia să mă asigur că totul era în regulă. M-am îndreptat spre ea, iar Matthew, soțul ei, mi-a zis: „Bebelușul se va naște acum!”. Eu mi-am spus: „OK!” Adrenalina a început să mă cuprindă”.

O adolescentă salvamar a ajutat-o să-și aducă bebelușul pe lume
Soțul Tessei a încercat să solicite o ambulanță,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.