ESTE VREMEA PATRIOȚILOR – CRITICII.RO

1 min read
ESTE VREMEA PATRIOȚILOR – CRITICII.RO

în România există un procent foarte mare al muncii nedeclarate. După unele estimări, economia subterană are un nivel de 21,5% din PIB. Este vorba despre activități economice ilegale, dar și despre produse și servicii legale, dar pentru care persoanele implicate refuză să plătească anumite obligații către stat.

Guvernanții ne tot prostesc că vor implementa măsuri pentru reducerea evaziunii fiscale. Ne tot flutură prin față ideea că slaba digitalizare a ANAF-ului, precum și gradul de colectare mic, împiedică aducerea mai multor bani la bugetul de stat. Iar cu măsurile de reducere a deficitului bugetar ne tot mint de câțiva ani încoace.

Niciodată nu se va reduce evaziunea fiscală atât timp cât se introduc taxe și impozite noi, odată cu modificarea Codului Fiscal. Niciodată nu se va reduce evaziunea fiscală atât timp cât se măresc taxele și impozitele existente . Lăsați românii să respire, lăsați companiile să își poată desfășura activitatea și veți vedea că acesta este primul pas spre reducerea evaziunii.

GUVERNELE PNl-USR și apoi PNL-PSD au băgat țara în criză economică prin deciziile aberante luate. Iar acum ne dau lecții despre cum ar trebui rezolvate problemele. Noi nu uităm cum Marcel Ciolacu, președintele PSD, dădea vina pe antreprenorii români pentru criza economică în care ne aflăm.

Este ultima lor zvâcnire. Timpul patrioților se apropie!

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.