Evaluarea de clasa a IV-a – un ajutor în pregătirea elevilor pentru o nouă etapă

2 min read
Evaluarea de clasa a IV-a – un ajutor în pregătirea elevilor pentru o nouă etapă

Dragi cadre didactice, Editura Intuitext vine în ajutorul dvs. cu un auxiliar care a fost conceput astfel încât să se plieze pe nevoile dvs. și ale elevilor.
Produsul despre care vă povestesc este 2 în 1. Conține atât teste de limba română, cât și de matematică, similare cu cele de la Evaluarea Națională.
Caietul, Teste de matematică și limba română pentru Evaluarea Națională de clasa a IV-a, este practic și oferă suportul necesar elevilor pentru a se familiariza cu structura exercițiilor din timpul Evaluării Naționale.
Auxiliarul pune la dispoziție 14  teste similare cu cele ale evaluărilor internaționale.
Itemii sunt de tipuri diferite (obiectivi, semiobiectivi, subiectivi), corespunzători competențelor de evaluat la clasa a IV-a și conținuturilor aferente.
Testele beneficiază de răspunsuri, pentru a-i oferi elevului posibilitatea autoevaluării.
Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școală sau acasă. Este un sprijin real și pentru cadrele didactice, oferind sugestii pentru modul în care se abordează un text, pentru formarea competențelor de receptare a mesajelor citite, precum și sugestii pentru formarea competențelor de producere a mesajelor scrise.
Rezultatele bune obținute de elevi în cadrul Evaluării Naționale vă asigură pe dvs. și pe părinți că elevii sunt pregătiți pentru noul ciclu școlar. Astfel, ei se vor putea adapta cu mai multă ușurință la provocările care vin o dată cu începerea clasei a V-a.
Echipa comună Intuitext – Didactic este atentă la nevoile dumneavoastră și va răspunde cu plăcere și promptitudine oricărei solicitări.
Așadar, pentru comenzi și informații suplimentare ne puteți contacta fără niciun fel de ezitare la numărul de telefon (+40) 372 156 300 ori prin mesaj direct la adresa de e-mail [email protected].

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.