Evdochia Aelenei(AUR): „Am deschis un birou parlamentar în regiunea Almeria pentru românii cu dorul de familie și de România”

2 min read
Evdochia Aelenei(AUR): „Am deschis un birou parlamentar în regiunea Almeria pentru românii cu dorul de familie și de România”

Distribuie acest articol!
Evdochia Aelenei, senator AUR, a fost invitată la emisiunea Știrea Zilei cu de Doina Grosu pentru a discuta despre biroul parlamentar AUR deschis pentru românii din regiunea Almeria. Urmăriți emisiunea pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5B_SxKkMC2/
“Am deschis un cabinet parlamentar onorific în cadrul unui centru cultural pentru acel grup de români inimoși din toată regiunea Almeria. Am fost în vizită la români și la două biserici românești construite de români din donații. A fost o experiență extraordinară, deoarece am întâlnit mulți români care au o trăsătură comună, dorul de România și de familie. În zona Almeria sunt mii de solarii care produc aproape un sfert din legumele din toată lumea. Acolo muncesc majoritatea românilor noștri și am întâlnit un băiat care și-a deschis un depozit, iar cu ajutorul părinților din România s-a mutat complet în regiunea Almeria.” susține doamna senator, Evdochia Aelenei.
“Sunt probleme cu contractele de muncă și am vorbit cu reprezentatul sindicatului pe toată regiunea Almeria care ne-a expus problemele acestea. Oamenii lucrează sezonier și sunt angajați pe șase luni, iar ce câștigă în aceste luni trebuie să trăiască restul anului. Acolo, munca este extraordinar de grea, iar mulți s-au îmbolnăvit. Protecția socială este inexistentă pentru acești oameni. Noi trebuie să îi asigurăm și să fim calzi cu românii noștri, practic aflați în suferință. Cu toate că nu avem membrii AUR în regiunea Almeria, am fost la alegeri pe locul întâi și am învins USR-ul. Oamenii de acolo au spus că nu au timp să se implice în politică, dar sufletul lor este cu AUR. Noi nu am plecat acolo să atragem lume în partid sau să facem campanie electorală, ne-am dus ca la niște frați.“, vorbește doamna senator despre condițiile de muncă din regiunea Almeria.
Urmăriți integral pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/5B_SxKkMC2/

Distribuie acest articol!

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.