Excluderea senatoarei Ivanovici arată că AUR știe să ia decizii importante și să facă politică mare

2 min read
Excluderea senatoarei Ivanovici arată că AUR știe să ia decizii importante și să facă politică mare

Mulți au subestimat partidul Alianța pentru Unirea România încă din primele momente ale înființării. Oamenii adunați în jurul lui George Simion și a lui Claudiu Târziu au dovedit însă că sunt bine pregătiți, inteligenți, bine organizați și știu să ia cele mai bune decizii în momente cheie.

Nimeni nu se aștepta ca Diana Ivanovici să fie exclusă din AUR, cel puțin nu așa de repede după campania electorală. Însă aceasta bruia permanent liderii partidului și mesajul patriotic ducând în derizoriu teme importante ce necesită a fi abordate pe scena politică.

În mod normal senatorul ar fi trebui să revină în partidul Neamul Românesc imediat după desfășurarea alegerilor parlamentari, însă acest lucru nu s-a întâmplat. De ce? Pentru că acolo nu avea unde să se întoarcă nefiind nimic. Infiltrată în noua formațiune politică pare că cineva și-a propus să le facă acestor tineri cât mai mult rău posibil, dar au fost prinși apoi surprinși.

Decizia de excludere din partid și luată în unanimitate de conducerea partidului arată că AUR știe să facă politică la nivel mare și poate să își asume decizii dure numai pentru a-și păstra credibilitatea și misiunea de reformare politică a clasei politice.

Liderii PNL și PSD erau cuprinși de bucurie la fiecare ieșire publică a personajului în cauză deoarece asigura condițiile necesare menținerii partidului la un nivel scăzut. Însă cei de la AUR au știut să ia decizii dure, așa că la momentul de față putem spune cu siguranță că intrarea în parlament nu este deloc întâmplătoare ci planul bine pus la punct al unor tineri extrem de inteligenți.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.