Facultatea de Matematică și Informatică organizează a doua ediție a concursului MateInfoUB

2 min read
Facultatea de Matematică și Informatică organizează a doua ediție a concursului MateInfoUB

Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București organizează a doua ediție a concursului MateInfoUB, în perioadele 14-15 mai și 21-22 mai. Prima etapă a concursului se va susține online, iar cea de-a doua etapă se va desfășura cu prezență fizică în incinta Facultății de Matematică și Informatică.
La ediția din acest an sunt invitați să participe atât elevii claselor a XII-a (promoția 2022), cât și absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat. Aceștia au posibilitatea să participe fie la ambele secțiuni, respectiv Matematică și Informatică sau numai la una singură.
Pentru secțiunea Matematică, elevii vor putea accesa platforma de înscriere și desfășurare a concursului, concursuri.viitoriolimpici.ro, pusă la dispoziție de Intuitext, începând cu data de 02.05.2022. Concurenții se pot înscrie până, cel târziu, pe data de 13.05.2022, ora 23:59.

Pentru a se înscrie, concurentul este nevoit să se înregistreze cu un cont de elev pe https://concursuri.viitoriolimpici.ro/, să completeze datele personale și să utilizeze codul de profesor 1CXR8DWE. Organizatorii vor activa contul în decurs de aproximativ 48 de ore de la crearea acestuia.
            Dacă elevul are deja cont într-una dintre comunitățile Intuitext, acesta va selecta butonul Login / Intră în cont folosind adresa de email și parola. În cazul în care elevul creează contul folosind opțiunea Înregistrează-te cu Google, parola nu este necesară.
În timpul înscrierii, simulării și a probelor, dacă apar probleme tehnice, acestea pot fi semnalate la adresa [email protected].
Pentru secțiunea Informatică, elevii vor putea accesa platforma de înscriere și desfășurare a concursului, http://quizstop.herokuapp.com, dezvoltată de FMI, începând cu 03.05.2022. Concurenții se pot înscrie până, cel târziu, pe data de 13.05.2022, ora 23:59.
În timpul înscrierii, simulării și a probelor, dacă apar probleme tehnice, acestea pot fi semnalate la adresa [email protected].
Pentru concursul online propriu-zis, candidații trebuie să realizeze o filmare care să conțină atât concurentul, cât și activitatea de pe calculator.
Pentru secțiunea Matematică, elevii nu pot folosi niciun tip de material, iar pentru secțiunea Informatică, aceștia pot utiliza resursele existente pe calculator și resurse online.
Orele de începere ale etapei online sunt următoarele: Informatică (14.05.2022), ora 10.00, Matematică (15.05.2022), ora 10.00.
Orele de începere ale etapei fizice sunt următoarele: Informatică (21.05.2022), ora 11.00, Matematică (22.05.2022), ora 10.00.

 » sursa: www.didactic.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.