Faimă de mamă: „Am dorit să îmi fac fiica mândră de mine, dar am ajuns să îmi arăt fundul întregii școli”

2 min read
Faimă de mamă: „Am dorit să îmi fac fiica mândră de mine, dar am ajuns să îmi arăt fundul întregii școli”

A vrut să își facă fiica mândră, dar a ajuns să își etaleze fundul în fața întregii mulțimi
La insistentele fiicei sale de 8 ani, Katie Hannaford, în vârstă de 36 de ani, a acceptat să participe la o cursă sportivă între părinți organizată săptămâna trecută la școala la care învață micuța ei. În timp ce alerga cot la cot cu adversarii sai, mămica s-a împiedicat și a căzut, iar fusta pe care o purta s-a ridicat, lăsându-i la vedere fundul și lenjeria intimă neagră.

Citește și: 10 situatii mai putin placute, in care ai fost pusa de cand esti MAMA

„Când copiii au primit la ziua sportului mai mult decât se așteptau! Haha! Lecție învățată! Nu mai am 21 de ani și nu ar trebui să particip la curse sportive și în niciun caz să mai port fuste atunci când alerg”, a scris Katie într-o postare pe Facebook.

When the kids got more at sports day than they were expecting! Haha If you can’t laugh at yourself then what’s life about ay! Sorry kiddo’s and anyone else watching! 🤣🤣🤣
Posted by Katie Hannaford on Wednesday, June 15, 2022

Ulterior, ea a declarat pentru agenția de știri SWNS ce s-a întâmplat, de fapt, la cursa sportivă: „M-am împiedicat în propriile picioare. Cred că corpul meu se mișcă prea repede decât picioarele mele! Sunt atât de neîndemânatică, mereu cad. M-am simțit umilită în acel moment, dar asta a fost! Mi-am arătat lenjeria intimă, ceea ce, evident, este jenant. Acum, privind înapoi, este hilar – cu siguranță cel mai amuzant lucru pe care l-am făcut în viața mea!”.
Citește și: A descoperit că este învățătoarea fiului ginecologului ei chiar pe masa de consult
Incidentul amuzant a fost surprins pe cameră,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.