Femeia care la 24 de ani a făcut 21 de copii în mai puțin de 1 an și are 16 bone interne

2 min read
Femeia care la 24 de ani a făcut 21 de copii în mai puțin de 1 an și are 16 bone interne

Kristina Ozturk este mamă a 21 de copii și nu vrea să se oprească aici, spunând că vrea să facă 105 copii biologici. Și-a întâlnit soțul, Galip Ozturk pe când călătorea în Georgia și de acolo relația lor a înflorit într-o familie mare, cei doi cheltuind 168 de mii de euro pe mame surogat, pentru a aduce pe lume 21 de copii, în perioada martie 2020 – iulie 2021. Cei doi spun că a fost dragoste la prima vedere și că amândoi au decis că vor să facă copiii cât mai repede, de aici și faptul că au apelat la mame surogat. Planul inițial era ca cei doi să facă câte un copil în fiecare an, însă medical vorbind, Kristina nu avea sistemul reproducător pregătit pentru asta. Fiecare sarcină prin mamp surogat i-a costat în jur de 10 mii de euro. Copilul născut este automat al celor careu au oferit materialul genetic, mamele surogat nu au niciun drept asupra lui, și toate primesc consiliere și semnează documente înainte de a rămâne însărcinate. Sunt alese numai femei tinere care au trecut deja printr-o sarcină și care au un istoric medical curat și un stil de viață sănătos. Mamele surogat nu au contact direct cu părinții.
”Nu cunoaștem personal mamele surogat pentru a evita probleme ce pot să apară după naștere. Comunicarea are loc numai prin agenție, noi monitorizând doar indicatorii de sănătate și organizând dieta lor. Am dat naștere numai fiicei mele, Vika, acum 6 ani. Toți ceilalți copiii sunt prin mame surogat.”, spune Kristina. 

Cum este viața cu 21 de bebeluși?
”Sunt alături de copiii mei toată ziua, făcând lucruri pe care toate mamele le fac. Pot să vă spun că zilele mele nu sunt deloc plictisitoare. Fiecare zi este diferită, de la stabilirea programului angajaților,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.