„Femeile care își iau concediu maternal sunt leneșe”. Mărturia unei mame care a scandalizat internetul

2 min read
„Femeile care își iau concediu maternal sunt leneșe”. Mărturia unei mame care a scandalizat internetul

Jaelyn Cox, în vârstă de 29 de ani, și-a adus pe lume cel de-al doilea copil luna trecută și vrea să le ofere celor două fetițe ale sale o viață cât mai bună. Pentru asta, însă, are nevoie de bani, pe care nu îi poate câștiga „stând degeaba, ca o leneșă”. Femeia lucrează ca stripteuză și își câștigă existența și pe OnlyFans; ea spune că, după naștere, nu a vrut să mai piardă încă un minut stând degeaba când ar putea să câștige bani frumoși.
Împotriva dorinței iubitului ei, s-a întors direct la muncă și nu regretă acest lucru. Din contră, le sfătuiește și pe celelalte mămici să îi urmeze exemplul.
„Cred că acele mame care stau acasă prea mult timp după ce nasc sunt, în realitate, niște leneșe care își caută scuze pentru a sta degeaba. Este important să nu lași ca meseria de mamă să-ți acapareze viața. Fiecare copil are nevoie de o mamă fericită și a avea uneori o pauză de la copiii tăi este benefic. Cred că este important să te întorci la viața ta normală și să revii la rutina de lucru, după naștere. Să stai acasă și să fii mamă full-time nu va face decât să te deprime”, este de părere Jaelyn, potrivit The Sun. 

Ea a insistat, de asemenea, asupra faptului că mamele ar trebui să aibă mai multă grijă de ele după ce nasc. Ea spune că nu înțelege de ce femeile se neglijează și nu fac nimic pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, apoi se miră că partenerii lor ajung să le înșele:
„Cred că a merge la sală și a ține o dietă imediat după naștere reprezintă o necesitate. Este important și pentru relația cu partenerul tău ca tu să arăți bine.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.