Fermier găsit mort după ce a căzut sub combina cu care recolta

2 min read
Fermier găsit mort după ce a căzut sub combina cu care recolta

agrointeligenta.ro
– 14 iulie 2022 13:09

utilben.ro

Un fermier în vârstă de 52 de ani a fost găsit mort lângă combina cu care efectua recolta cerealele. Tragedia a avut loc când bărbatul, în se afla singur la câmp și a căzut sub utilajul agricol.
Agricultorul, care a fost și viceprimar al localității bihorene Drăgănești, ar fi suferit un infarct când se afla la recoltat, suspectează apropiații. Fiind singur în câmp, nimeni nu i-a putut acorda primul ajutor, iar când trupul i-a fost găsit de un localnic, intervenția a fost tardivă pentru a-i mai salva viața.Fostul viceprimar al localității Drăgănești, Florin Sala a fost găsit decedat lângă un utilaj agricol
Accidentul s-a produs pe un teren agricol, unde bărbatul opera o combină cu care își strângea recolta. În circumstanţe deocamdată necunoscute, el a căzut sub utilaj, unde a murit.Cercetările în caz sunt efectuate de polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș. În cauză s-a deschis un dosar penal în cadrul căruia se cercetează circumstanţele morţii.

Corpul bărbatului a fost dus la medicină legală pentru necropsie.În vârstă de 52 ani, Florin Sala a fost viceprimar al comunei în mandatul 2016 – 2020. În prezent el era fermier și consilier local ales pe listele PSD.

 » sursa: www.agrointel.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.