Fiica lui Connect-R a primit fotografii indecente pe rețelele de socializare. Ce semnal de alarmă a tras Misha, fosta soție a artistului

„Tremur de nervi! Acest pedofil infect a trimis aceste mesaje pe profilul Mayei! Ghinionul lui este că eu îi administrez contul și că nu are acces la el! Aveți grijă cu cine intră copiii voștri, pe Internet, în contact! Ajutați-mă să raportez acest animal”, a scris Misha, pe Instagram.

La scurt timp după ce a postat acest mesaj, artista a revenit cu un răspuns pentru cei care au criticat-o pentru felul în care a reacționat. Se pare că mulți au pus-o la zid pe Misha pentru faptul că nu și-ar asuma consecințele care vin la pachet odată cu expunerea pe social media.
„Știți ce mi se pare interesant? Că se găsesc toți să lase niște comentarii din alea să te jignească, iar dacă tu îndrăznești să le răspunzi cu aceeași monedă, tu ești nesimțit, că ești persoană publică și nu poți să vorbești așa. Dacă ești persoană publică, trebuie să accepte, pentru că e persoană publică și trebuie să tacă din gură și voi să ziceți ce vreți voi. Dar dacă cumva acea persoană publică vă răspunde pe măsură și încă de bun simț, dacă ar fi să vă răspund pe măsură, nu vreți să știți ce ar la gura mea. Dar dacă le răspunzi mai acid, vai, cum se poate, ești o doamnă, ești persoană publică, cum să vorbești așa”, a explicat Misha.
Misha și Connect-R au divorțat în mare secret acum mai bine de cinci ani, însă continuă să locuiască în aceeași casă, pentru a se ocupa amândoi de creșterea fiicei lor, Maya, în vârstă de 8 ani. Connect-R are numai cuvinte de laudă pentru mama copilului său care, după spusele sale, este extrem de devotată.
„Misha este o mamă desăvârșită și o soție incredibilă, pe care, iată că o recunosc, nu am meritat-o și nici nu o să o merit vreodată.

 » sursa: www.qbebe.ro