FOTO | Propagandă gay în România. Istoria LGBTQ+, prezentată într-o școală din Iași

2 min read
FOTO | Propagandă gay în România. Istoria LGBTQ+, prezentată într-o școală din Iași

O fotografie apărută pe Facebook zilele acestea face furori printre internauți. Potrivit lui Cosmin-Ionuț Chiriac, primul care a postat-o, fotografia este făcută într-o școală din Iași. În ea apar două adolescente care prezintă în fața clasei o lecție despre istoria LGBTQ+.

„4 Iunie 2021 – Iasi
Asistăm la un proces al înfrângerii. O propagandă gay puternic susținută politic și financiar în școlile din România!
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Sunt foarte curios ce spun părinții despre această temă de casă?
LGBTQ – este un acronim care se refera la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen.“, a scris Cosmin-Ionuț Chiriac pe Facebook.

Lecție de viață în Polonia
La începutul lunii mai, o tânără activistă LGBT a încercat să întrerupă oamenii în timpul unei rugăciuni, dar, printr-o atitudine incredibil de demnă, o bătrână a îngenucheat în fața acesteia și i-a sărutat picioarele. Momentul a avut loc în Varșovia, când un grup de vârstnici s-au adunat în fața unui tribunal să se roage pentru încetarea atacurilor împotriva radioului și televiziunii catolice Radio Maryja și TV Trwam.
În primă fază, în timp ce grupul de oameni se ruga, se poate observa cum două tinere s-au apropiat de ei, una dintre ele având un steag LGBT. Una dintre acestea a fost observată cum încerca să întrerupă rugăciunea și să provoace oamenii jignindu-i. – citește AICI continuarea.
Totodată, Lego a primul său set cu tematică LGBT numit Everyone Is Awesome (Toată lumea e minunată). Setul LGBT+ Lego va conține 11 figurine noi, toate, cu excepția uneia, fără o denumire specifică de gen pentru a „exprima individualitatea”.
Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.