FOTO/VIDEO: Revoluție în Rusia sau eliminarea lui Vladimir Putin? Serviciile secrete ruse fac arestări în masă!

2 min read
FOTO/VIDEO: Revoluție în Rusia sau eliminarea lui Vladimir Putin? Serviciile secrete ruse fac arestări în masă!

Rusia se află în mijlocul unor evenimente de amploare ce tind să se transforme într-o revoluție în toată regula, având ca țintă alungarea lui Vladimir Putin din fruntea statului. Serviciile se securitate ruse au început să efectueze arestări înainte de începerea evenimentelor pentru susținerea lui Alexei Navalnîi.

Ca mulți alții ne punem întrebarea cine ar avea interese să îl alunge pe țarul Putin din fruntea Rusiei și de unde are Navalîi atâta susținere la toate nivelurile. Din imaginile și clipurile video putem spune că sute de mii de ruși au ieșit astăzi în toată țara la manifestații.

Putin este un oligarh și un tiran ce merită să plătească pentru crimele sale însă pe cine pun în locul lui?

Alexei Navalnîi are șanse să devină noul președinte al Rusiei dacă revoluția susținătorilor săi va reuși să îl alunge pe Vladimir Putin de la putere. Organizația lui Navalnîi a declarat că nu se aștepta ca atât de mulți oameni să iasă în stradă și consideră acțiunea un succes. Totuși să îi lăsăm pe ruși să își decidă singuri soarta și să relatăm ce s-a întâmplat azi în întrega Federație Rusă.

Khabarovsk

Primele arestări ale forțelor de securitate au început chiar înainte de începerea efectivă a acțiunilor în Extremul Orient rus.

În Khabarovsk, înainte de protest, coordonatorul sediului local al ong-ului lui Alexei Navalny, precum și alți activiști și jurnaliști au fost arestați de forțele de securitate ruse.

Secție de Poliție – arestări

Peste o mie de oameni au venit la acțiune în Khabarovsk, scandând „Jos țarul!” 

Videoclipurile de pe rețelele sociale arată oameni care fug de poliție. Există, de asemenea, imagini despre bătăi brutale aplicate de către forțele de securitate, celor care protestează.

У СИЗО «Матросская тишина»,

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.