Fritz a închis ușa primăriei Timișoara. Românii l-au căutat – CRITICII.RO

2 min read
Fritz a închis ușa primăriei Timișoara. Românii l-au căutat – CRITICII.RO

Fritz a închis ușa primăriei din Timișoara, mai exact a încuiat-o. A făcut acest lucru după ce liderul AUR George Simion a venit la sediul instituției pentru a afla de ce stau timișorenii în frig iar primarul nu le rezolvă problema.

Ajuns la primărie, într-o zi de vineri, George Simion a aflat cu stupoare că ușa instituției este încuiată și românii nu au acces liber într-o instituție publică.

Speriați de români, Cioloș și Barna au țipat ca din gură de șarpe că nu este civilizat și normal ca cetățenii să meargă să își ceară dreptatea de la cei aleși. Cei doi lideri politici expirați au cerut ca George Simion să fie arestat, dar sigur că procurorii nu fac ceea ce doresc neomarxiștii, căci să intri civilizat într-o instituție și să îți strigi dorința de dreptate nu încalcă nici o lege din România.

Timp de 32 de ani politicienii au mințit pe români, așa a făcut și USR. Apoi au bătut mâna cu PNL ca să fure și au scumpit prețurile la energie electrică și gaz. Au răspuns comenzilor primite de Dacian Cioloș din Franța și Germania și au sărăcit pe români.

Uită Cioloș și Barna cum prin 2017 se băteau cu jandarmii la primăria București cu scopul expres de a bloca toate investițiile aflate în desfășurare, inclusiv cele private, nu doar cele publice. USR îi detestă pe antreprenorii români.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.