Gemenele siameze, care au uimit lumea acum 32 de ani, sunt profesoare la gimnaziu! Află povestea lor

2 min read
Gemenele siameze, care au uimit lumea acum 32 de ani, sunt profesoare la gimnaziu! Află povestea lor

Povestea gemenelor siameze Abigail și Brittany Hensel
Acum mai bine de 30 de ani, Abby și Brittanyau șocat lumea medicală, fiind unul dintre foarte puținele cazuri de gemeni identici uniți din uter. Ele au devenit populare în mass-media după ce au apărut în emisiunea lui Oprah Winfrey în aprilie 1996 și în revista Life Magazine în septembrie 1998, relatează Distractify.

În perioada adolescenței, Abby și Brittany au fost protagonistele unui reality show, în care au vorbit despre viața lor și despre toate problemele de sănătate prin care au trecut de când s-au născut. Emisiunea gemenelor, care a fost difuzată timp de un sezon, a relatat viața lor înainte, în timpul și după absolvirea facultății.
Părinții lor au refuzat operația de separare, fiindcă implică mari riscuri, astfel că gemenele au fost nevoite să își continue viața în ritmul lor. Cele două împart multe organe vitale, inclusiv un ficat mărit, o vezică urinară, o diafragmă, sistemele reproducătoare, digestiv și intestinele. Fiecare geamăn este responsabil de un braț și un picior, ceea ce necesită o cantitate semnificativă de muncă în echipă pentru a executa acțiuni simple precum mersul, alergatul și șofatul.

În ciuda faptului că s-au născut unite, Abby și Brittany au reușit să realizeze destul de multe lucruri. În 2018, ele au absolvit Universitatea Bethel și au reușit să se angajeze la o școală primară ca profesoare de matematică.

În urmă cu câțiva ani, cele două au obținut și permisul de conducere, Abby fiind răspunzătoare pentru pedale, iar Brittany de restul.

Abby și Brittany au crescut în Minnesota și au absolvit liceul Mayer Lutheran în 2008. Au urmat cursurile Universității Bethel din Arden Hills și au obținut o diplomă în pedagogie în 2012. Ele sunt acum profesoare de școală primară, cu două diplome și licențe separate,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.