Gemeni identici se căsătoresc cu gemene identice. Copiii lor sunt identici din punct de vedere genetic

2 min read
Gemeni identici se căsătoresc cu gemene identice. Copiii lor sunt identici din punct de vedere genetic

Gemeni identici se căsătoresc cu gemene identice. Bebelușii lor sunt verișori, dar din punct de vedere genetic sunt frați!
Soții Salyer sunt părinții lui Jett, care a împlinit un an în ianuarie, și Jax, care va împlini un an în aprilie, iar verișorii au în comun mai mult decât aceeași inițială a prenumelui. Situația lor unică îi face să fie frați din punct de vedere genetic.
„S-au născut din părinți gemeni identici, la mai puțin de nouă luni distanță”, a explicat Brittany Salyer. 

Foto: Instagram
Deoarece gemenii identici au același ADN, copiii a două perechi de gemeni identici sunt verișori din punct de vedere legal, dar din punct de vedere genetic sunt mai asemănători cu frații. Surorile au împărtășit că amândouă au discutat despre posibilitatea de a avea gemeni cuarternari. Cuplurile, care împart o pagină comună de Instagram, au postat acest fapt științific interesant alături de o fotografie cu tinerii băieți unul lângă altul.

Foto: Instagram
„Ați auzit termenul de gemeni irlandezi și ați auzit de gemeni identici și gemeni fraternali”, a declarat Briana Salyers, sora lui Brittany, pentru TODAY Parents. „Dar noi avem gemeni cuarternari. Speram să rămânem însărcinate în același timp, astfel încât să se întâmple acest lucru. Ne-am gândit că ar fi foarte tare. Există doar 300 de căsătorii cuarternare cunoscute în istoria lumii”, au mai declarat gemenele. 
Cuplurile s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii comune în cadrul Festivalului Twins Days 2018 din Twinsburg, Ohio. Brittany și Briana i-au întâlnit pe Joshua și Jeremy la Festivalul Twins Days cu un an înainte, iar nunțile lor de poveste au fost surprinse pe cameră pentru postul de televiziune TLC.

Surse: today.com, instagram.com

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.