Generalul Ciucă o atacă pe Diana Șoșoacă (AUR). A ordonat instituțiilor statului să o verifice

2 min read
Generalul Ciucă o atacă pe Diana Șoșoacă (AUR). A ordonat instituțiilor statului să o verifice

Premierul interimar, generalul Nicolae Ciucă, a reacționat nervos la adresa senatorului Diana Șoșoacă de la Alianța pentru Unirea Românilor și a cerut să fie verificată de instituțiile statului. Acesta o acuză că nu poartă mască de protecție în plen și că ar deține o adeverință în acest sens.

„Regulile sunt stabilite de specialişti şi au fost adoptate de instituţiile statului, aprobate la nivel guvernamental, ca atare instituţiile statului trebuie să îşi facă datoria. Cu certitudine trebuie o verificare făcută de către instituţiile abilitate în acest sens”, a declarat Nicolae Ciucă.

Diana Șoșoacă a declarat că are probleme de sănătate, de aceea nu poartă mască de protecție și are o adeverință de la medic în acest sens. Doamna senator Șoșoacă are ca priorităţi legislative anularea amenzilor date în starea de alertă şi în cea de urgenţă, fiind cunoscută ca o luptătoare pentru drepturile și libertățile cetățenilor români.

Acțiunile guvernării PNL a atras atenția la nivel internațional pentru cele mai dure măsuri aplicate populației în cadrul pandemiei de coronavirus. Presa internațională titra: – România a strâns 78 de milioane de euro la buget din amenzile aplicate românilor.

Marea Britanie, cu o populație mai mare de 3 ori decât a României, a dat 3500 de amenzi, în aceeași perioadă, de maxim 30-60 de lire sterline.

Navigare în articole

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.