George Simion a coborât alături de mineri – CRITICII.RO

1 min read
George Simion a coborât alături de mineri – CRITICII.RO

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a coborât sâmbătă seara alături de minerii ce făceau grevă pentru că Florin Cîțu și Claudiu Năsui au decis că nu vor să le mai plătească salariile.
În acest timp salariile la parlamentari au venit și ele nu sunt deloc mici: peste 13.000 de lei la care se adaugă 26.000 lei suma forfetară pentru funcționarea cabinetului.
Salariul a venit la timp și pentru președintele Klaus Iohannis, a venit la timp și pentru premierul Florin Cîțu, salariul a venit și pentru Dan Barna, vicepremierul. Chiar și Marcel Ciolacu și tot PSD-ul și-au primit salariile.
Nu și minerii din Bucovina și care au niște salarii de mizerie, salariul minim pe economie, deși lucrează în condiții foarte grele.
George Simion a mers alături de ei și s-a coborât în mina plină de uraniu, acolo unde minerii își sacrifică viața în fiecare zi… și a rămas alături de ei amenințând guvernanții și îndemnându-i că ar fi bine să plătească salariile oamenilor.
Românii ridică ochii din pământ și asta nu place deloc celor care conduc astăzi România. O parte din presă încă este plătită de ei și acționează la comandă, însă aceste adevăruri despre problemele românilor trebuie să fie spuse.
 » articolul original poate fi citit pe www.CRITICII.RO

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.