George Simion (AUR): Au furat toți. Am fost la casele de milioane de euro ale lui Oprișan, Alexe. Cred că mă duc și la domnul Cîțu

1 min read
George Simion (AUR): Au furat toți. Am fost la casele de milioane de euro ale lui Oprișan, Alexe. Cred că mă duc și la domnul Cîțu

George Simion a făcut turul conacelor de miloane de euro în vara anului trecut. Astfel, liderul AUR a prezentat în live-urile sale pe Facebook casele lui Marian Oprișan, Dumitru Buzatu și a lui Costel Alexe. „Cred că mă duc, că am unele informații, și la domnul Cîțu”, a spus Simion la Antena 3.

„Știți câte resurse, eu abia aștept să aflu, s-au consumat să ne urmărească prin toată țară. Ne prelua Dusterul de la doi și-un sfert, de la intrare în județ și ne lasă la ieșirea din județ. Și asta era numai doi și-un sfert. Nu știu SRI și restul serviciilor.  Eram un factor de risc. Prezentăm averea lui Costel Alexe, averea lui Marian Oprișan. Cum credeți că s-au ridicat case de milioane de euro fără complicitatea celor din servicii, din poliție”, a comentat Simion experiențele sale din vara lui 2020.

„Au fost toți mâna-n mâna, au furat din averea poporului român în acești 30 de ani. Uitați, Costel Alexe este căutat de DNA. Îl așteptăm și pe Marian Oprișan, îi așteptăm și pe alții”, a mai spus liderul AUR.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.