George Simion (AUR), despre mutarea pacienților de la Spitalul Foișor: De un an de zile n-au fost în stare să construiască un dispensar măcar, iar acum mută sărmanii pe tărgi, ca-n război

2 min read
George Simion (AUR), despre mutarea pacienților de la Spitalul Foișor: De un an de zile n-au fost în stare să construiască un dispensar măcar, iar acum mută sărmanii pe tărgi, ca-n război

George Simion, co-președintele AUR, a reacționat la scenele la care a fost martoră o țară întreagă, în care pacienții de la Spitalul Foișor au fost scoși pe tărgi afară pentru a fi mutați din unitate.
El a declarat că această măsură este o consecință a incompetenței guvernanților, care într-un an de zile nu au fost în stare să construiască nici măcar un dispensar.
„Deși specializat pe ortopedie, Spitalul Foișor a devenit, ca urmare a ordinelor date de Raed Arafat și Vlad Voiculescu, spital de Covid-19.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ca atare, zeci de pacienți sunt evacuați și transferați spre alte spitale chiar în aceste momente, în toiul nopții, unii abia operați, alții urmând a fi operați în zilele următoare. Aici ne-au adus incompetența și impostura guvernanților.
De un an de zile nu au fost în stare să construiască un dispensar măcar, în timp ce firmele lor de partid s-au îmbogățit cu zeci de milioane de euro, vânzând măști neconforme, iar acum mută sărmanii bolnavi pe tărgi, într-un haos generalizat, ca-n război.
De fapt, chiar este un război: războiul PNL/USRPLUS/UDMR contra românilor”, a declarat Simion prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției R3media.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.
Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.
Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.