George Simion: AUR va învinge la scor PSD. Nu vom avea un nou Iliescu

2 min read

Vineri, 2 octombrie, a avut loc la Alba Iulia Congresul extraordinar al AUR, a doua forță politică din România după susținerea oferită de români.

Președintele George Simion a declarat că AUR va bate PSD în al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2024 și că un blat PSD-PNL , așa cum a fost Dăncilă-Iohannis nu va mai fi posibil.

„Intrăm direct în plin în valul de alegeri care vor veni, anticipate sau la termen.

Noi adoptăm astăzi strategia noastră
iar alții și-au făcut planuri despre cum vor câștiga ei puterea intrând în turul doi al alegerilor prezidențiale cu noi.

Am o veste proastă pentru ei: nu mai suntem în anul 2000, românii nu mai sunt așa de ușor de păcălit cum erau odată. Nu o să ne mai trezim cu un alt Iliescu ca președinte și am o veste și mai proastă : în turul doi al alegerilor prezidențiale
AUR va învinge PSD și o să o facem la un scor și mai mare decât data trecută când, prin blat, i-a bătut prietenul lor Klaus, șase clase și șase case.

Suntem, dragii mei, într-o postură ingrată.
Avem doar trei ani de existență și în următorii doi ani va trebui să ne pregătim și să fim prima forță politică a țării și să guvernăm în interesul românilor pentru prima oară după 33 de ani.

Suntem, și vă zic fără dubii, singura alternativă la puterea care a guvernat în ultimii 30 de ani”.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.