George Simion: Redeschideți școlile. Deschideți sectorul Horeca

2 min read
George Simion: Redeschideți școlile. Deschideți sectorul Horeca

Comform sondajelor de opinie realizate de instituțiile de învățământ peste 70% din intervievați sunt de acord cu redeschiderea școlilor. George Simion a cerut public de la tribuna Parlamentului să fie deschise școlile și sectorul Horeca.

„Am aflat de sondajul de opinie realizat de sindicatele din învățământ, conform căruia majoritatea absolută a cadrelor didactice dorește revenirea la școala normală, față către față, începând din luna ianuarie. (70% din cei care au răspuns la chestionar, mai precis 73,1%, doresc redeschiderea grădinițelor; 75,7% doresc ca elevii din clasele pregătitoare și I-IV să revină în clase; 70,6% sunt pentru redeschiderea școlilor pentru elevii claselor V-VIII; 69,4% au răspuns că vor redeschiderea liceelor și școlilor profesionale.)

Având în vedere că aceeași poziție este susținută și de foarte mulți părinți, dintre care mulți ne-au contactat în această perioadă, doresc să afirm că partidul AUR își însușește acest punct de vedere și dorim ca elevii să revină la școală din luna ianuarie, după vacanța de iarnă.

Punctul nostru de vedere este susținut de pozițiile specialiștilor care au arătat că școala online nu este o soluție pentru educație, de informațiile conform cărora mulți elevi au suferit din cauza lipsei tehnologiei necesare, mai ales de la țară și practic n-au învățat nimic în această perioadă.

Nu este normal ca cei mici să sufere din cauza lipsei de răspundere a guvernanților. Trebuie să revenim la școală, la singura școală care poate exista, cea față către față. Așa cum au făcut-o majoritatea țărilor Europei. Educația online nu este educație.”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a cerut să fie deschis sectorul Horeca urgent pentru că au fost aduși în faliment de guvernul liberal.

„Capul lui Mihai Viteazul de la Turda se ridică şi întreabă de ce ţara a rămas aşa de mică şi Câmpia Turzii tristă îi răspunde lui cu jale – fiindcă astăzi ducem lipsa capului Măriei Tale.

 » sursa: www.4media.info

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.