George Simion: Sondaje arată că PSD va obține mai puțin de 20% în urma iernii. PNL se confruntă cu neîncrederea românilor

2 min read

Preşedintele AUR, George Simion, a vorbit despre cum decurg întâlnirile sale cu românii, în multele sale călătorii prin toate colţurile ţării, şi care sunt ambiţiile formaţiunii pe care o conduce la alegerile din 2024.

George Simion spune că alegerile din 2024 reprezintă momentul ca românii să scape de vechea clasă politică, cea care a acaparat întregul aparat de stat după 1989 şi care doar a mimat rotaţia la putere, când de fapt este vorba despre o înţelegere tacită, făcută în detrimentul cetăţenilor.

„De patru ani, din anul centenarului, nu am fost niciodata si eu plecat in concediu o saptamana. De cand am intrat in chestia asta urat mirositoare, politica. E oarecum logic, treaba mea e sa fiu mereu printre oameni, asta e viata mea in prezent. Nu e nicio placere sa trebuiasca sa vorbesti despre 10 situatii si pe 10 tonuri diferite.

Nu e placut, dar e necesar. Am facut unele lucruri care ne pozitioneaza in postura de partid care poate conduce Romania. In Romania, in ultimii 32 de ani s-a creeat impresia asta falsa de putere si opozitie, de stanga si dreapta. Asta ni se pregatea si acum, dupa 2020, cand noi am fost singura surpriza. Ei si-au facut planul ca o sa conduca PNL pana in 2024, apoi vine PSD. Cum era narativa cu Citu care salveaza economia.

Noi am profitat de neintelegerile din coalitie si am reusit sa-l dam jos pe Citu mult mai devreme decat voia PSD, care avea blat pe fata cu PNL. Dupa Citu, am zis sa vedem cu pestele cel mare, Iohannis. Si am reusit sa tulburam apele. Cea mai mare bucurie a fost ca am reusit sa demascam acest blat intre PNL si PSD. Sondajele alea care ii dau pe ei la 70% sunt de tot rasul.”, a spus George Simion la Marius Tucă Show.

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.