Germania a trădat SUA pentru Rusia lui Putin – CRITICII.RO

3 min read
Germania a trădat SUA pentru Rusia lui Putin – CRITICII.RO

La prima mea vizită în Berlin am avut impresia că am ajuns la Moscova din cauza statuilor sovietice ce infectau vizual imaginea trecătorului. Adulația pentru Rusia nu a dispărut la vârful guvernării germane și în ultimii zeci de ani asistăm la o reclădire a axei Berlin-Moscova în defavoarea întregii Uniuni Europene.

Germania este inamicul numărul unu al unirii Republicii Moldova cu România și a făcut tot ce i-a stat în putință să blocheze acest pas natural al celor două state românești. Totul s-a făcut în interesul Federației Ruse controlate de dictatorul Vladimir Putin. Prin argații săi din presa de stat germană și corespondenții acoliți în România, Republica Moldova și Rusia au manipulat opinia publică cu ideea că moldovenii nu sunt frați cu românii și că ei nu își doresc unirea. La București și la Chișinău au fost organizate marșuri la care au participat zecii de mii de oameni de către unioniștii de pe ambele maluuri ale Prutului.

În momentul când s-a creat un val prounionist în societatea românească inamicii României și argații lor de la București și Chișinău au pus la cale planul de asasinare a proiectului Basarabia e România.

Eu am fost la acel protest din București când s-a ordonat arestarea liderului unionist George Simion și dispersarea manifestanților, apoi am văzut după o perioadă scurtă de timp arestarea și expulzarea sa din Moldova la ordinul oligarhilor Rusiei. La acea dată la București în fruntea țării se afla Guvernul Cioloș cu ministru de Interne Dragoș Tudorache, personaj ce ar fi ordonat jandarmilor să pună în aplicare planul de dispersare a manifestației.

Așa au distrus 10 ani de muncă în idealul Unirii Basarabiei cu România argații de la București aflați în interesul inamicilor țării noastre. Acțiunile lor nu au produs efecte pentru că românismul nu a pierit 1.000 de ani sub ocupație maghiară în Transilvania și peste 200 de ani de ocupație rusă în Moldova.

Acțiunile inamicilor României nu au făcut decât să ridice lupta la un nivel mult mai înalt și să se realizeze o unire formală între cetățenii celor două state românești. Unirea de facto este doar un pas legal și îndreptățit al națiunii române ce va avea loc sub nasul Germaniei și Rusiei.

Generația de azi e România Mare de mâine

Argații din presa de stat germană acuză mișcarea unionistă că a primit „sprijin de specialitate“ din partea serviciilor românești de informații. Păi când tu Germanie vii și faci asemenea afirmații înseamnă că nu ești decât o trompetă a Rusiei în Europa. Ne mai punem oare întrebarea de ce Marea Britanie a plecat din Europa? Din cauza unor persoanje toxice ca Angela Merkel care fac mult rău Uniunii Europene?

Când citești presa internațională de specialitate în domeniul economic și apare imaginea Angelei Merkel zboară o ploaie de comentarii injurioase în toate limbile europene. Poate sunt eu mai dur în gândire și opinie, dar se pare că și cetățenii europeni sunt dezamăgiți de această doamnă ruginită aflată în fruntea Germaniei.

 » sursa: www.CRITICII.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.