Hoții de la guvernare au mărit taxele pentru toți care munceau în țara asta. Nu îi lăsăm – CURIERUL ROMÂNESC

2 min read
Hoții de la guvernare au mărit taxele pentru toți care munceau în țara asta. Nu îi lăsăm – CURIERUL ROMÂNESC

Hoții de la guvernare au mărit taxele pentru toți care munceau în țara asta, a punctat George Simion într-un live pe Facebook, unde a subliniat că îi așteaptă pe românii în stradă în septembrie pentru a-și exprima dezaprobarea față de modul în care PNL și PSD înțeleg să guvernare țara.

Până în septembrie, liderul AUR efectuează o serie de vizite de lucru atât în țară, cât și în diaspora. Duminică, 24 iulie, se va afla la Londra, unde va discuta cu românii de acolo pentru a cunoaște în profunzime problemele pe care le întâmpină aceștia și pentru a putea veni ulterior cu soluții.

Simion i-a criticat dur pe ministrul de Finanțe Adrian Câciu, pe ministrul Muncii, Marius Budăi, și pe liderii PSD și PNL care adoptă măsuri prin care îi suprataxează pe români, dar nu se ating de multinaționalele care fac profituri uriașe în România.

„Hoții de la guvernare au mărit taxele pentru toți care făceau ceva, toate formele de român întreprinzător, taxe pe dividende, pentru cei din construcții care aveau salarii mai mari de 3000 de lei, pe chirii, pentru cei din HORECA că și așa o duceau bine după doi ani de pandemie, pentru cei care au 2-3 locuri de muncă cu contracte parțiale și nu numai”, a punctat Simion, care a precizat că va ieși astăzi cu o declarație prin care va demasca schema de jefuire a României.

Detalii aici.

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.