Imagini șocante într-un mall: o mamă își lasă bebelușul culcat direct pe podeaua unui restaurant

Doi părinți își lasă bebelușul culcat direct pe podeaua unui restaurant
Un clip în care doi părinți iau masă relaxați într-un restaurant dintr-un mall, în timp ce bebelușul lor stă întins pe podea, a devenit viral pe TikTok. Persoana care a surprins întreaga scenă spune că a rămas de-a dreptul șocată de ceea ce a văzut, în special de atitudinea părinților, care se comportau ca și când bebelușul nu s-ar fi aflat lângă ei.
Mulți au redistribuit clipul, adăugându-și propriile opinii cu privire la ceea ce se întâmplă în videoclip.

„Deci, nu sunt expert în parenting. Știu că nici eu nu sunt un părinte perfect, dar îmi permit să vă rog să nu faceți asta cu bebelușii voștri. Nu îi așezați pe podea, în niciun caz nu într-un loc public. Nu-mi pasă cât de des se curăță podelele și cât de igienizate sunt, pur și simplu nu faci asta”, a scris cineva.
Citește și: Ce condamnare a primit femeia din Dej care și-a lăsat copilul să moară mâncat de viermi
O altă persoană spune că obișnuiește să își așeze bebelușul pe podea, însă doar acasă și întotdeauna pe o pătură: „Eu mi-am pus copiii pe podea doar acasă, dar aveam o pătură pe jos. Niciodată într-un loc public ”.
„Nu contează microbii, cineva ar putea cu ușurință să nu vadă pe unde merge și să se împiedice de copil și să-l rănească”, a mai comentat cineva.
„Sunt de acord că nu a fost deloc OK cum a procedat mama, dar pare destul de tânăra din imagini. Poate că pur și simplu nu are experiență necesară și nu știe cum să aibă grijă de copilul ei. Ar trebui cumva ajutată”, a mai adăugat un utilizator.
Oamenii au observat, de asemenea, că nu exista niciun cărucior sau orice alt echipament pentru copil,

 » sursa: www.qbebe.ro