În plin scandal despre ideologia gender de pe buletine, premierul Florin Cîțu este lăudat de un transgender faimos în SUA

2 min read
În plin scandal despre ideologia gender de pe buletine, premierul Florin Cîțu este lăudat de un transgender faimos în SUA

Luni a explodat scandalul privind implicarea unui consilier guvernamental în atragerea unei profesoare americane care să-l laude pe Florin Cîțu la Digi24 a luat o nouă turnură.
Astfel, profesoara Deirdre McCloskey (foto) este de fapt, un bărbat pe nume Donald. Donald McCloskey a trăit 53 de ani în normalitate, după care a decis că este femeie. Donald, devenit între timp Deirdre, a fost căsătorit cu o femeie și este tată a doi copii.
Aceste detalii sunt omise, însă, pe siteul Digi24 la secțiunea unde este prezentată personalitatea lui McCloskey.
Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.
Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob s-a întrebat, într-un articol, dacă eforturile lui Florin Cîțu de a-l atrage de partea sa pe McCloskey nu au legătură cu atragerea sprijinului lobby-ului LGBT pentru candidatura la președinția PNL. Mai ales că Donald/Deirdre este o persoană influentă în mediul academic american, fiind unul dintre exponenții de vază ai activismului LGBT peste Ocean.
Laudele faimosului transgender american pentru Cîțu vin și în contextul scandalului apărut cu noile modele de buletine de identitate, de pe care MAI a eliminat „sexul” persoanei și l-a înlocuit cu „genul”. Deși inițial a cedat presiunii publice, MAI a anunțat că „părțile interesate” au convenit că pe noul buletin va rămâne „genul”.

Cu alte cuvinte, deși este biologic bărbat, Deirdre McCloskey ar putea obține un buletin românesc pe care scrie că are genul feminin. Cu binecuvântarea premierului Florin Cîțu?
Reamintim că oponentul lui Cîțu, Ludovic Orban, a anunțat că mizează pe cartea valorilor conservatoare, creștine.

Dragi prieteni,
dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există,

 » sursa: www.r3media.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.