în Teleorman se fură de 30 de ani. Numai sărăcie. E timpul PATRIOȚILOR – CURIERUL ROMÂNESC

2 min read
în Teleorman se fură de 30 de ani. Numai sărăcie. E timpul PATRIOȚILOR – CURIERUL ROMÂNESC

Florin Codreanu este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor pentru un loc în parlamentul României pentru circumscripția ce acoperă județul Teleorman.

Girat de unionistul George Simion, Florin Codreanu s-a lansat într-o bătălie grea dar pe care o poate câștiga:

„Alianța pentru Unirea Românilor este un partid nou, un partid curat al patrioților români. Ori țara are acum nevoie de oameni noi, de profesioniști, oameni ce nu au mai făcut politică dar vor să pună umărul la ridicare României.

A venit timpul patrioților, așa nu se mai poate.

AUR va muta antreprenorii de succes din mediul privat la conducerea acestei țări.

În Teleorman de 30 de ani aceeași structură mafiotă conduce județul și îl ține într-o sărăcie lucie.

Te plimbi pe stradă și cu greu mai vezi tineri sau copii. Bătrânii noștri au rămas singuri după ce teleormănenii au fost alungați de sărăcie.

În timp ce oamenii lui Dragnea se lefăie în case imense și construiesc palate pentru petreceri pe insule furate de la români, majoritatea românilor din Teleorman trăiesc într-o sărăcie lucie.

Mă duc în parlament ca să mă asigur că vom închide acești tâlhari și că le vom confisca averile ilegale. Banii luați trebuie folosiți ca și în Teleorman cei în vârstă să aibă o pensie decentă, iar copiii alocații din care să le putem da de mâncare.

Avantajul AUR este că avem nevoie de doar 5% ca să învingem, deci 5 din românii ce se duc la vot să ne aleagă” a declarat Florin Codreanu, candidatul Alianței pentru Unirea Românilor.

 » sursa: www.curierulromanesc.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.