Începe Odiseea Tânărului Artist – ediția a 2-a, concursul național care premiază copiii talentați la artă

2 min read
Începe Odiseea Tânărului Artist – ediția a 2-a, concursul național care premiază copiii talentați la artă

Micii artiști cu vârste între 10 și 18 ani au timp până pe 18 aprilie să înscrie în competiție o pictură, desen sau un colaj cu tema „Speranță”. Cele mai reușite opere vor fi premiate cu peste 2.000 de euro și expuse la cel mai mare eveniment dedicat artei din țară – Art Safari București, în primăvara acestui an.

Micii artiști sunt invitați să picteze Speranță în 2021
„După o primă ediție de succes în 2020, cu un număr record de înscrieri (peste 800) și o expoziție foarte apreciată în cadrul Art Safari București, suntem bucuroși să anunțăm că continuă! Prin acest concurs, Asociația Odiseea vine în sprijinul copiilor talentați la artă, încurajându-i să-și urmeze visul, la modul cel mai concret: susținere financiară, dar și expunere la cel mai mare eveniment dedicat artei din țară – Art Safari București – ediția 2021. Ne bucurăm că Odiseea Tânărului Artist este deja o platformă de sprijin pentru următoarele generații de artiști. O speranță!”, a declarat Iulia Andronic, Project Manager Asociația Odiseea.
„Dacă în 2020 copiii au ilustrat o odisee, reală, dar mai ales imaginară, în 2021 avem nevoie mai mult ca oricând de Speranță. Este un în care copiii excelează, așa că îi invit să își exprime cu generozitate propria viziune asupra speranței, fie printr-o pictură, desen sau colaj, pe care să le înscrie în concursul Asociației pentru educație Odiseea – Odiseea Tânărului Artist”, a declarat Ioana Ciocan, director general Art Safari și ambasador „Odiseea Tânărului Artist”.
Premii de peste 2.000 de euro
Valoarea totală a premiilor oferite se ridică la 2.600 de euro. Acestea vor fi acordate copiilor cu vârste între 10 și 14 ani, după cum urmează:

Premiul I – 800 de euro
Premiul 2 – 500 de euro
Premiul 3 – 300 de euro
Mențiuni – 20 de premii (50 de euro/fiecare)

Pe lângă premiile în bani,

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.