Incredibil! O familie cheltuie un salariu pe lună pe meditațiile celor 3 copii!

2 min read
Incredibil! O familie cheltuie un salariu pe lună pe meditațiile celor 3 copii!

Iar meditațiile pot fi destul de costisitoare! O mămică a dezvăluit, pentru EuropaFM, că scoate din buzunar circa 2.500 de lei pe lună pentru meditațiile celor 3 copii ai săi, elevi în clasele a V-a, a VIII-a, respectiv a XII-a.
„Sunt Cornelia, am trei copii, toți trei merg la meditații. Unul este clasa a XII-a, care se pregătește și pentru facultate, unul este clasa a VIII-a care se pregătește pentru Evaluarea Națională și cel mic este clasa a V-a. Și cel mic face meditații doar la limba străină, doar la engleză”, a explicat femeia în emisiunea „Academia Europa FM”, realizată de profesorul de istorie Marcel Bartic.

„N-am făcut așa exact un calcul, dar pot să vă zic un pic cam cât plătim. Și am ambele variante, și variantă fiscalizată și nefiscalizată. Adică cu cel mare, pregătindu-se pentru o facultate, avem un profesor care ne-a înaintat un contract și îl plătim pe bază de factură. Îi plătim pentru o ședință 450 de lei, o ședință de trei ore. Face de două ori pe lună chestia asta. Pentru altă ședință, plătim 250 de lei la o altă materie, tot de două ori pe lună. Plus face pregătire pentru bacalaureat la matematică, unde plătește 70 de lei de patru ori pe lună.
Cu cea mijlocie – Matematică și Română – pe săptămână 130 de lei înmulțit cu patru, socotiți dumneavoastră. (…) Eu mă gândesc la părinții care nu își permit. Adică noi trăim la oraș, ne permitem, avem salarii, pot să zic că un salariu merge pe meditații”, a mai precizat aceasta.
Întrebată de moderator de ce consideră că ai săi copii au nevoie de pregătire suplimentară, femeia a răspuns că fiul cel mare se vrea să intre la o anumită facultate la care nu ar avea nicio șansă să intre dacă nu ar face meditații.

 » sursa: www.qbebe.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.