Inedit: AUR stinge incendiu după incendiu. Top 3 performanțe din opoziție

2 min read
Inedit: AUR stinge incendiu după incendiu. Top 3 performanțe din opoziție

Este pentru prima oară în ultimii 30 de ani când România are cu adevărat opoziție. Puterea, ce deține o majoritate confortabilă în parlamentul României, se bucură la fiecare leu pe care l-ar putea înghiți, dar și încurcă foarte mult prin incompetența miniștrilor pe care i-a propus.

PSD s-a așezat frumos pe o poziție de opoziție spectator, de expectativă: nici nu strigă, nici nu încurcă, nici nu aplaudă.

Nu același lucru se poate spune despre AUR, partid politic nou intrat în parlamentul României și care cuprinde numai oameni noi. Parlamentarii și membrii AUR sunt atenți la fiecare mișcare făcută de către guvernanți și sar săptămânal să mai stingă câte un incendiu.

AUR demonstrează că din opoziție se poate face politică și că 10% pot conta mai mult decât 30% dacă știi să aduci alături presa și societatea civilă. Ori acest lucru este făcut de AUR, ce adună alături o masă critică de patrioți, capabilă să oprească lucrurile rele și abuzurile comise de guvernarea catastrofală a PNL și USR, susținută din umbră de PSD.

Deschiderea școlilor este de departe cea mai importantă performanță. Toate partidele politice au căzut în plasa lui Arafat și cereau menținerea lor închise, chiar și specialiștii de la PSD. Dar ce să vezi, școlile s-au deschis și numărul de infectări nu a crescut deloc, ele s-au păstrat într-o marjă corespunzătoare.

2. Plata salariilor restante către mineri reprezintă o altă victorie a AUR. Claudiu Târziu și apoi George Simion s-au deplasat în regiunea minieră din centrul României și au cerut statului român să își respecte angajamentele. Discursul fulminant și părăsirea plenului de către parlamentarii AUR, declarați solidari cu minerii, au determinat autoritățile să găsească banii necesari.

3. Țăranii români pot crește mai multe de 5 porci, reprezintă o altă mare realizare a AUR. Guvernul dorea să distrugă complet satul românesc și să interzică românilor gospodari să crească mai mult de 5 porci, sau să îi multiplice în gospodăria proprie, așa cum făceau de mii de ani. AUR a oprit acest măcel executat asupra țăranului român tot prin presiune publică.

 » sursa: www.60m.ro

Copyright © acțiunea.ro (2020-2023) | Newsphere by AF themes.